Bij Jugnon Verzekeringen kunt u terecht voor zowat alle verzekeringen. We bekijken graag welke verzekeringen passen bij uw specifieke noden.

Een greep uit ons aanbod

Voertuigen

Vanaf u met uw wagen of motorvoertuig op de weg komt bent u blootgesteld aan risico’s. Jugnon verzekeringen levert u een verzekering op maat om deze risico’s te dekken. (Lees meer)

Gezin

De familiale verzekering die opgenomen is in de verzekeringen ‘Gezin’ vergoedt de schade die u per ongeluk aan derden hebt veroorzaakt. Deze verzekering geldt voor zowel u als uw gezin, kinderen waarvoor u tijdelijk verantwoordelijk bent of huisdieren. (Lees meer)

Woning

De brandverzekering vangt de gevolgen op van diefstal, brand en andere schade aan de woning en de inhoud ervan. Deze verzekering is voor eigenaars en voor huurders een noodzaak. (Lees meer)

Leven

De Burgerlijke aansprakelijheid, opgenomen in ‘Leven’ vergoedt de schade die u per ongeluk aan derden hebt veroorzaakt. Deze verzekering geldt voor zowel u als uw gezin, kinderen waarvoor u tijdelijk verantwoordelijk bent of huisdieren. (Lees meer)

Rechtsbijstand

Een Rechtsbijstandverzekering is er om uw belangen te verdedigen als uw schadegeval uitmondt in een onenigheid. Iedereen krijgt wel eens te maken met een onaangename situatie. Jugnon Verzekeringen zorgt ervoor dat u de beste bijstand geniet dankzij onze samenwerking met gespecialiseerde rechtsbijstandmaatschappijen. (Lees meer)

Pensioen

Met pensioensparen kan een pensioen opgebouwd worden voor later. Bovendien kan deze formule fiscaal voordelig zijn. We bepalen graag samen met u welke combinatie voor u het interessantst is. (Lees meer)

Reisbijstand

Om zorgeloos op reis te vertrekken naar het buitenland is een reisverzekering vaak aan te raden. Raakt u bovendien betrokken bij een ongeval of raakt u ziek, dan kunt u op bijstand rekenen in het buitenland. (Lees meer)

Andere

Bij Jugnon Verzekeringen kunt u ook terecht voor andere verzekeringen. We maken er ons werk van om voor u specifieke behoefte te analyseren en de risico’s op de juiste manier te dekken. (Lees meer)

Een check-up nodig van uw huidig verzekeringspakket?

Jugnon Verzekeringen herbekijkt en optimaliseert graag uw verzekeringen.

Zo betaalt u enkel voor de verzekeringen die u nodig heeft.