U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over de verschillende verzekeringsproducten.

Neem contact op met ons voor aangepast advies.

Autoverzekering

Vanaf u met uw wagen, bestelwagen, motorfiets of scooter op de weg komt bent u blootgesteld aan risico’s. Jugnon verzekeringen levert u een verzekering op maat om deze risico’s te dekken. Bovendien is een autoverzekering verplicht in België!

Burgerlijke aansprakelijkheid verzekering

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is verplicht in België voor elk motorvoertuig dat op de openbare weg komt. Deze verplichte verzekering vergoedt derden aan wie u schade veroorzaakt bij het gebruik van uw voertuig. Zo bent u beschermd tegen de financiële gevolgen als u zelf een ongeval veroorzaakt.

Kleine en grote omnium

Als u een nieuwe of recente wagen koopt, is een omniumverzekering geen overbodige luxe. Een omnium is een bijkomende verzekering die u neemt bovenop de verplichte autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Met een omniumverzekering vergoedt de verzekeringsmaatschappij de schade aan uw eigen voertuig op de eventuele franchise na.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is er om uw belangen te verdedigen bij een geschil. Het is dus belangrijk dat deze maatschappij volledig aan uw zijde staat. Wij werken daarom samen met gespecialiseerde maatschappijen waardoor er nooit belangenvermenging kan optreden.

Bestuurdersverzekering

De bestuurdersverzekering is een verzekering die de bestuurder beschermt bij een ongeval die hij zelf heeft veroorzaakt. Ook indien de bestuurder in fout is dekt deze verzekering de kosten van medische verzorging en/of ongeschiktheid.

Jugnon Verzekeringen helpt u graag een verzekering samen te stellen voor specifieke voertuigen. Het is zelfs mogelijk om deze bijzondere voertuigen omnium te verzekeren:

  • Prestigieuze en luxewagens zoals Lamborghini, Rolls Royce, Aston Martin, Ferrari, Bentley, Porsche, Maserati, …
  • Old-timers
  • Mobilhomes
  • Caravans
  • Moto’s
  • Scooters
  • Vrachtwagens