U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over de verschillende verzekeringsproducten.

Neem contact op met ons voor aangepast advies.

VOERTUIGEN

Als onderneming beschikt u waarschijnlijk over een (aantal) voertuig(en). Auto’s, camions, moto’s, tractoren, werktuigen, vloten auto’s of camionettes, zelfs de vervoerde goederen kunnen bij Jugnon Verzekeringen verzekerd worden. We helpen u graag om een optimaal pakket samen te stellen, perfect aangepast aan de noden van uw bedrijf.

Een greep uit de verschillende verzekeringen voor voertuigen:

Burgerlijke aansprakelijkheid verzekering

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid is verplicht in België voor elk motorvoertuig dat op de openbare weg komt. Deze verplichte verzekering vergoedt derden aan wie schade veroorzaakt wordt bij het gebruik van uw voertuig. Zo bent u als onderneming beschermd tegen de financiële gevolgen.

Kleine en grote omnium

Als u een nieuw of recent voertuig koopt, is een omniumverzekering geen overbodige luxe. Een omnium is een bijkomende verzekering die u neemt bovenop de verplichte autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid.

Rechtsbijstandverzekering

Bij een ongeval is het niet altijd duidelijk wie in de fout is. Een rechtsbijstandverzekering is er om uw belangen te verdedigen bij een geschil. Het is dus belangrijk dat deze maatschappij volledig aan uw zijde staat. Wij werken daarom samen met gespecialiseerde maatschappijen waardoor er nooit belangenvermenging kan optreden.

Bestuurdersverzekering

De bestuurdersverzekering is een verzekering die de bestuurder beschermt bij een ongeval die hij zelf heeft veroorzaakt. Ook indien de bestuurder zelf in fout is dekt deze verzekering de kosten van medische verzorging of arbeidsongeschiktheid.

Vervoerde goederen

Tijdens het vervoer of bij de levering van goederen kan al eens iets misgaan. Verzeker daarom de goederen die u vervoert met de verzekering vervoerde goederen.

Jugnon Verzekeringen helpt u graag een verzekeringspolis samen te stellen voor specifieke voertuigen. Het is ook mogelijk om deze bijzondere voertuigen omnium te verzekeren:

  • Prestigieuze en luxewagens zoals Lamborghini, Rolls Royce, Aston Martin, Ferrari, Bentley, Porsche, Maserati…
  • Old-timers
  • Mobilhomes
  • Caravans
  • Vrachtwagens
  • Moto’s
  • Scooters