U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over de verschillende verzekeringsproducten.

Neem contact op met ons voor aangepast advies.

WONING

Woning of brandverzekering

De brandverzekering vangt de gevolgen op van diefstal, brand en andere schade aan de woning en de inhoud ervan. Deze verzekering is voor eigenaars en voor huurders een noodzaak.

Bovendien kunnen bepaalde gebeurtenissen ook aan derden schade bezorgen en kunt u hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Ook in dat geval komt de woningverzekering tussen.

De brandverzekeringspolis kan verder aangekleed worden met bijvoorbeeld een Engelse franchise of de waarborg indirect verlies.

Alle BPR (Alle bouwplaats risico’s)

Gaat u zelf bouwen of verbouwen ?

Dan is de verzekering ABR zeker iets voor u. Op en rond een werf en tijdens of na de werkzaamheden kunnen heel wat problemen voorkomen.

De ABR verzekering verzekert de aansprakelijkheid ten opzichte van derden, maar ook de schade aan de bouwwerf zelf. Ze verzekert alle deelnemers aan de werf, van de bouwheer tot de architecten en onderaannemers.

Jugnon Verzekeringen helpt u graag een verzekeringspakket op maat samen te stellen. Wij komen ter plaatste om het te verzekeren goed te bekijken en de risico’s in te schatten. Wij hebben de kennis en expertise om een optimale verzekering aan te bieden zonder u daarbij dubbel te verzekeren.