U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over de verschillende verzekeringsproducten.

Neem contact op met ons voor aangepast advies.

Leven

Indien u zich als ondernemer veilig wil stellen voor ziekte of ongevallen, kunt u zich verzekeren met een van de volgende verzekeringsproducten.

Gewaarborgd inkomen

Deze verzekering is er om een extra maandelijks inkomen te verzorgen wanneer u door ziekte of een ongeval een periode arbeidsongeschikt bent. Het is een aanvulling op het vervangingsinkomen van de sociale zekerheid. U kunt dit gewaarborgd inkomen ook combineren met een groepsverzekering en/of een VAPZ om een gunstig tarief te bekomen.

Omzetverzekering

Als u als zaakvoerder ziek wordt of een ongeval krijgt, ontvangt uw vennootschap met behulp van deze verzekering een bedrag dat het omzetverlies door die afwezigheid compenseert. De omzetverzekering is in die zin een uitstekende aanvulling op een gewaarborgd inkomen.

Schuldsaldo

De schuldsaldoverzekering is de verzekering die ervoor zorgt dat het nog niet terugbetaalde bedrag van een hypothecair krediet door de verzekeringsmaatschappij betaald wordt indien de verzekerde die het krediet afgesloten heeft, overlijdt. Het hoeft dus niet meer terugbetaald te worden door de partner of de erfgenamen. In combinatie met andere verzekeringen kan dit een fiscaal voordeel opleveren. Win ons advies in om een polis te verkrijgen die voor uw onderneming een belastingvoordeel oplevert.

Overlijdensdekking

Met de overlijdensverzekering zal een kapitaal aan de begunstigde(n) geschonken worden eens u komt te overlijden. Deze verzekering kan fiscaal voordelig zijn als u ook een groepsverzekering en/of een VAPZ neemt.

Wij adviseren u graag over de verschillende formules en bekijken samen met u hoe we uw fiscaal voordeel het hoogst kunnen maken.